Touringcar offerte Zweden


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Zweden

Zweden dat is werkelijk een prachtig land wat je zeker één keer bezocht moet hebben. De unieke natuur van Zweden kun je beleven op verschillende manieren. Je kunt makkelijk een vakantie reis boeken. Je reist eenvoudig van vliegveld Stockholm naar de stad. Stockholm kent drie vliegvelden nl; Arlanda, Bromma en Skavsta. Je kunt, wanneer je met een gezelschap reist ook een eigen bus huren! Op deze manier reis je allemaal samen en kan de vakantie al beginnen op het moment dat je instapt. Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken, niet om files en vermoeidheid. De chauffeur van de touringcar of midibus brengt je precies waar jullie zijn moeten. Indien gewenst blijft hij de hele reis paraat zodat jullie in Zweden alle mooie plekjes eenvoudig kunnen bezoeken. Vraag eens een busofferte op via ikwileengoedkopebushuren.nl en verbaas je over de prijs.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Actief, ontspannen, avontuurlijk en relaxen gaan prima samen

Natuurlijk kun je er actief op uit in de Zweedse natuur. Maar vakantie in Zweden hoeft echt niet gepaard te gaan met vermoeiende wandelingen of het trotseren van beestachtig weer. Of het nu hoogzomer of hartje winter is, je kunt altijd naar een stadsspa of sauna gaan, die variëren van traditioneel tot verkwikkend modern. Sportievelingen kunnen kajaks huren en de archipel vanaf het water verkennen. En zonder de stad te verlaten, fiets je ook door bossen, historische wijken, langs grachten en door parken. In Stockholm en Göteborg kun je op een veerboot stappen en minder dan een uur later, lunchen aan het water op een prachtig eiland. Ben je met een groot gezelschap dan kun je een dubbeldekker bus huren. Laat je ontspannen brengen van de stad naar de veerboot. In de nabijheid van veel steden kun je in de winter ook langlaufen of schaatsen. Na een volle dag kun je voldaan weer in de touringcar stappen en je naar het hotel laten rijden.

Slapen in het Ice Hotel

Als je lekker actief bent geweest in de buitenlucht, is het tijd om iets lekkers te gaan eten. Laat je door de buschauffeur afzetten bij een goed restaurant. Je hebt zoveel keus in Zweden! Heerlijk uit eten kun je bij Michelin-sterren restaurants. Stockholm heeft er negen, Göteborg vijf, Malmö één en de stad Växjö in Småland heeft er ook een. Proef van streetfood in de levendige foodhallen zoals die van Stockholm Östermalms Saluhall.Na het eten ga je lekker in het wereldberoemde Ice Hotel slapen. Dit is de meest bijzondere plek waar je ooit geslapen hebt.

Het ABBA Museum

Maak je een stedentrip met de bus naar Stockholm? Dan breng je zeker een bezoek aan het ABBA museum. Wat een prachtige trip down memory lane. Een museum vol van nostalgie, herinneringen, muziek en veel – heel veel – beeldmateriaal over ABBA, voor, tijdens en na de groep. Er is eens een documentaire geweest op TV. Take A Chance On Me, documentaire van Nick en Simon. Daar sluit dit museum mooi op aan.Je wordt er zeer vriendelijk ontvangen zodat je jezelf direct thuis in het museum. Bezoek ook zeker de shop als je klaar bent! Absolute aanrader, en bekijk rustig alles want je komt ogen en oren tekort.

Wil je nog meer informatie over het huren van al die verschillende bussen voor je eigen reis naar Zweden? Kijk eens op ikwileengoedkopebushuren.nl. Online kun je in één keer meerdere offertes aanvragen. Je zult er versteld van staan hoe scherp de prijzen daar zijn.