Touringcar offerte Servië


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Servië

Het verkennen van Sremski Karlovci, Vojvodina en Novi Sad vanuit Belgrado kan lastig zijn zonder van te voren een bus te huren. Waarom huren jullie hier in Nederland geen touringcar die jullie reis naar Servië regelt en daarnaast ook al jullie uitjes tijdens jullie vakantie? Door op ikwileengoedkopebushuren.nl in één keer meerdere busoffertes aan te vragen weet je zeker dat je veilig maar ook goedkoop je reis naar Servië kunt maken.

Dagtour met privé gehuurde touringcar of bus

Tijdens deze dagtour met gids, reis je comfortabel in een voertuig met airconditioning naar Noord-Servië en verken je deze regio. Leer over de geschiedenis van het gebied en proef lokale wijn en gebak. Bezoek een klooster en maak foto’s van het fort van Petrovaradin. Samen reizen in een bus is veel gezelliger. Maak gebruik van de professionele gids. Regel van te voren al entree of toegangsbewijzen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Dansen tot de zon opkomt op EXIT Festival 2.0

Met een jongerenreis naar het EXIT festival. Een geweldig festival om er met een Partybus naar toe te reizen. Een festival wat flink uitpakt. Het fort waar EXIT plaatsvindt, gaat ook telkens weer alle verwachtingen te boven. Een keer wat anders dan je thuis gewend bent. Op EXIT Festival piek je namelijk van ’s avonds laat tot na zonsopkomst. Hierdoor vinden de meeste optredens in het donker plaats, waar de organisatie gigantisch goed op inspeelt qua aankleding. Niet alleen vind je de bühnes tussen grachten en verscholen tunnels, maar ook zijn ze op wonderlijke wijze verlicht. En dit gaat niet over één of twee podia, maar 40. Hier kom je dan ook elk denkbaar genre tegen, van metal tot latin en pop tot techno. Daarnaast is het festival heerlijk goedkoop. Je moet zelfs goed je best doen om een maaltijd boven de 5 euro te vinden. Overdag is het goed vertoeven in het gezellige Novi Sad met haar vele terrasjes, restaurants en het strand aan de Donau. Zijn jullie op zoek naar een leuke en betaalbare jongerenreis? Huur dan een partybus via ikwileengoedkopebushuren.nl en reis af naar Servië! De chauffeur zet jullie overdag af bij het strand en brengt jullie in de avond naar het prachtige festival!

Superscherpe prijzen bij het huren van een bus

Nadat je vakantiebestemming op Servië is gevallen, vraag je je misschien af hoe de natuur daar is? Nou, dat zal je verbazen. De natuur in Servië is overdonderend mooi. En dat weet haast niemand. Echt, Servië heeft schitterende natuurgebieden. In het onontdekte Servië vind je echt nog ongerepte natuur en wildernis. Er zijn 5 nationale parken, 15 natuurparken en vele natuurreservaten in Servië. Tara National Park is één van de absolute hoogtepunten, maar er is nog veel meer schitterende natuur in Servië. Waarschijnlijk had je je er nog nooit in verdiept. Op de een of andere manier denken mensen bij het uitzoeken van een vakantie of het plannen van een mooie trip in de natuur niet aan Servië. Daar moet maar eens verandering in komen. En dan nog dit. Wil je een bus, partybus of ander soort bus huren? Dan kun je veel informatie vinden op ikwileengoedkopebushuren.nl. Vraag direct diverse, vrijblijvende offertes aan. Laat je verrassen door de super scherpe prijzen die je netjes in je mail ontvangt voor jullie vakantie naar Servië!