Busreis offerte Schotland


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Schotland

Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, is verreweg de meest bezochte en vaak meest geliefde Schotse stad, en met reden. De oude ‘New Town’ en de nóg oudere ‘Old Town’ barsten van de historische bezienswaardigheden, musea, geweldige winkels, restaurants en pubs. In deze stad vind je écht voor ieder wat wils. Handig is om een bus te huren en je naar deze favoriete plekjes te laten rijden. Edinburgh heeft een wisselend karakter. Soms is de stad somber en grimmig, vooral op grijze, bewolkte of zoals de Schotten ze noemen, ‘dreich’ dagen. Soms is ze zacht en rustig, om dan op andere momenten, vooral tijdens het bekende jaarlijkse Edinburgh Festival, bijna uit haar voegen te barsten. Wanneer jullie met een gezelschap willen reizen naar Schotland, denk er dan eens over om een touringcar te huren. Je zult je verbazen over de prijs wanneer jullie dit doen via Ikwileengoedkopebushuren.nl

De Arthur’s Seat bezoeken met een gehuurde bus

Op slecht enkele minuten wandelen van het stadscentrum van Edinburgh ligt het begin van de Arthur’s Seat de hoogste berg in Edinburgh. Overal reikt deze, voorheen nog actieve vulkaan uit over de stad. Tijdens deze tocht krijg je een glimp van de restanten van de vulkanische geschiedenis van Edinburgh. Eigenlijk is Arthur’s Seat een deel van een grote uitgedoofde vulkaan, die voor het laatst 350 miljoen jaar tot uitbarsting kwam. Arthur’s Seat is in totaal 251 meter hoog en voor Nederlandse begrippen een berg. Gelukkig is dit voor Schotse begrippen een heuvel en is het voor iedereen met een basisconditie goed te doen. Ben je moe van het klimmen? Dan staat jullie gehuurde touringcar weer voor jullie klaar om jullie veilig terug te brengen naar jullie hotel.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Monster van Loch Ness

Wil je naar de Hooglanden, of ben je op zoek naar het monster van Loch Ness of wil je een  mooie dagtrip vanuit Edinburgh? Alles kan met het huren van een bus geregeld worden. Nadat je bent opgehaald bij een opstapplaats of hotel kun je ontspannen in de bus met je groep. Je kunt lekker lunchen in Fort William, waar je gids je kan adviseren over het lekkerste eten wat je daar kunt nuttigen. Als je geïnteresseerd bent in de mysteries van de kilt, kun je hier zelfs een ‘kleine’ kilt-introductie krijgen. Bezoek het majestueuze Urquhart Castle en spring op een boot op zoek naar ‘Nessie’, zoals de lokale bevolking het liefkozend noemt. Of hang gewoon rond op de pier en drink een kopje koffie met een fantastisch uitzicht. Op weg naar huis kun je een korte snackstop in Pitlochry maken. Dit is een prachtig dorp in het hart van het land, voordat je terugkeert naar Edinburgh. Met een eigen touringcar kun je stoppen en gaan waar je zelf wil, je hoeft alleen de chauffeur maar opdracht te geven.

Weet je wat allemaal voordelen zijn bij het huren van een bus of touringcar?

Bij ikwileengoedkopebushuren.nl vraag je eenvoudig meerdere busoffertes op. Bijna altijd vervoer met airconditioning. Je hebt ook direct een deskundige gids bij je. Deze gids kan aanbevelen waar je kunt lunchen, zoals pub lunches, sandwiches of van een lekker warm soepje kunt genieten. Tickets kunnen al geregeld zijn. Je wordt opgehaald of afgezet bij je hotel of er dichtbij in de buurt. Maak je nu zo een tour denk dan ook aan comfortabele schoenen, makkelijke kleren en weersbestendige kleding. Je weet maar nooit op de boot en je zult het Monster van Loch Ness maar tegen komen. Oei.