Busreis offerte Rusland


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Rusland

Ten eerste is het er in de zomer warm, dus het weer is geen reden om niet te gaan. Ook in andere opzichten is het in de hoofdstad Moskou aangenamer dan gedacht. Minder smerig, minder onveilig en minder onguur. Er hangt een zekere kosmopolitische gemaks cultuur à la New York met winkels die bijna altijd open zijn en er zijn overal pinautomaten. Je kunt een busreis boeken naar Rusland! Maar je kunt ook met eigen bus en privé buschauffeur afreizen naar Rusland, dit is zeker zo gezellig en gemakkelijk. Rusland is een fascinerend land met een lange historie. Dit is terug te zien in de oude steden, historische gebouwen, forten en kerken. Vergaap je op het Rode Plein in Moskou aan de Basiliuskathedraal. Sint-Petersburg heeft een wat meer Europese uitstraling. Bezichtig hier de Hermitage en het Catharinapaleis. De Gouden Ring is de naam van de verzameling van de meest historische steden van Rusland en een bezoek meer dan waard. Al deze mooie plekken kun je eenvoudig bezoeken door tijdens je reis door Rusland gebruik te maken van een gehuurde touringcar met chauffeur. Hoe? Online bij ikwileengoedkopebushuren.nl kun je een busofferte aanvragen. Deze wordt in één keer verstuurd naar diverse aanbieders. Je ontvangt bericht over de goedkoopste aanbieder. Het is aan jou om te kiezen welke het beste bij je past. En….het aanvragen van busoffertes is gratis en ook vrijblijvend.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Eten en drinken Rusland

Een ontbijt in Rusland is stevig en uitgebreid, bestaat uit brood, worst, kaas, jam, ei en er wordt ook altijd een warm gerecht geserveerd, variërend van een bord pap tot rijst met een gehaktbal. Ook zijn er vaak de beroemde Russische pannenkoeken (bliny of oladji) met hartige vulling, honing of zure room. Lunch en diner zijn beide warme maaltijden. De aardappelen, groente, vlees (kip of vis)zijn ook in Rusland bekend, maar nooit compleet zonder de vierde component: brood. Wat zijn nu de speciale gerechten in Rusland?

Kaviaar is zonder twijfel het bekendste wat de Russische keuken heeft voortgebracht. Kip a la Kiev en natuurlijk de boeuf Stroganoff stammen uit het tsarenrijk van weleer, maar worden ook nu nog volop geserveerd. Verder zijn er heerlijke salades en een aantal stevige soepen zoals borsjtsj (bietensoep) en sjtsji (koolsoep), soljanka(rijke kruidige soep met vlees) en pelmeni, met vlees gevulde ‘ravioli ‘ afkomstig uit Siberië, worden geserveerd in bouillon of met zure room. Wanneer jullie de reis plannen met een gehuurde touringcar met chauffeur dan kun je samen naar een van deze culinaire restaurants rijden. Niemand hoeft de BOB te zijn. Gezellige samen lekker eten met een drankje erbij.

Nashestvie

Het rockfestival ‘Nashestvie’ is de grootste openluchtshow van Rusland. Het is in 1999 opgericht om de populariteit van Russische rockmuziek te stimuleren. De honderden rockbands die deelnemen aan het festival doen dit geheel kosteloos. In ruil hiervoor krijgen ze een podium om zichzelf te promoten. Naast de muziekoptredens kun je op het festival ook nog geniet van allerlei niet-muziekgerelateerd entertainment. Hoe leuk is het om tijdens jullie busvakantie naar dit festival af te reizen, lekker feest vieren en vervolgens voldaan weer in de touringcar stappen om naar het hotel terug te keren.

Sporten in Rusland

In Rusland zijn alle sporten te vinden, de populairste sporten zijn; voetbal, atletiek en kunstschaatsen. Sport is echt heel populair in Rusland zowel professioneel als amateur. Veel mensen in Rusland doen nu aan langlaufen, zwemmen en fietsen. Sinds 2007 wordt poker ook als een sport gezien.Willen jullie ook onbezorgd op vakantie naar Rusland? Kies er dan voor om met de touringcar te reizen en een privé chauffeur mee te nemen. Een goedkope touringcar huur je via ikwileengoedkopebushuren.nl Je vraag in één keer meerde busoffertes aan die je vervolgens zelf kunt vergelijken en de beste aanbieding kunt uitkiezen.