Touringcar offerte Oekraïne


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Oekraïne

Oekraïne staat voor ongerepte natuur, indrukwekkende geschiedenis en kleurrijke steden. Als je met een gezelschap meer wilt zien van Oekraïne is een ‘eigen’ bus met privéchauffeur een goede keus. Een chauffeur rijdt jullie rond en brengt jullie naar de bezienswaardigheden in Oekraïne die jullie willen zien en weet ook nog wat te vertellen over de geschiedenis van het land. Bezoek de oude stad Kiev of ga het ingrijpende verhaal van Tsjernobyl met eigen ogen bekijken. De natuur van Oekraïne is nog ongerept en als je door de natuurparken rijdt kun je zomaar een bruine beer of lynx tegenkomen. Ga je met een klein gezelschap dan is een midibus ideaal, voor meer personen kun je een wat grotere bus huren. Je vakantie begint op het moment dat je instapt. Met een eigen chauffeur kun je makkelijk een (kleine) rondreis door Oekraïne maken en de steden Zamość, Berdichev of de mooiste stad van Oekraïne, Lviv bezoeken. Ga op zoek naar de beroemde paaseieren (pysanky) en geniet van de prachtige uitzichten over de Latorytsa vallei van het Palanok kasteel. Ga samen op ontdekkingsreis en ontdek het prachtige, veelbelovende Oekraïne en laat je verrassen door een ervaren chauffeur die je meer kan vertellen over Oekraïne.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ontdek een land met een eeuwenoude geschiedenis

Als je met de bus door Oekraïne reist dan ben je op ontdekkingsreis door een land met een eeuwenoude geschiedenis. Er zijn overblijfselen gevonden van een van de oudste beschavingen, een die al teruggaat tot 4800 voor Christus. Zeven van de best bewaarde overblijfselen van deze tijd hebben dan ook een plek gekregen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De hoofdstad van Oekraïne is Kiev een stad met een sterke cultuur. In Oekraïne, overigens het grootste land van Europa, zijn de gaslamp én het paasei uitgevonden. Helaas vond in Tsjernobyl in 1986 ook de grootste nucleaire ramp uit de geschiedenis plaats. Toen ontplofte de kerncentrale van Tsjernobyl. Nu is Tsjernobyl een spookstad en erg in trek bij toeristen omdat de stad veilig is om te bezoeken. Laat je rondrijden door je eigen privéchauffeur en geniet van de steden in Oekraïne met zijn majestueuze orthodoxe kathedralen, renaissance architectuur maar ook lelijke sovjetgebouwen. De bergen van de Karpaten herbergen een verzameling van bossen afgewisseld met weiden en lieflijke dorpjes. Bezoek een van de oudste steden van Europa, Lviv met een keur aan cafeetjes. De Zwarte Zee is een heerlijke plaats om een paar dagen te genieten van zon en zee.

Reizen met een privé touringcar en privéchauffeur

Er zijn (nog) niet veel ‘locals’ die goed Engels spreken daarom is contact maken wat moeilijker, maar de Oekraïense bevolking is wel uiterst behulpzaam en zeer vriendelijk. Wil je met meer mensen een reis maken door Oekraïne dan kun je dat het beste doen met een ‘eigen bus’ met privéchauffeur. De chauffeur van de bus weet waar de mooiste plekjes zijn die je kunt bezoeken en wat de mooiste route is. Natuurlijk bepaal je helemaal zelf je route en kun je deze aanpassen in overleg met de chauffeur. Vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Je kunt de bus die het beste past bij je reisgezelschap aangeven. Deze aanvraag wordt naar aanbieders gestuurd die kunnen voldoen aan jouw wensen. Alleen van deze aanbieders ontvang je dan een aanbieding. Je kunt zelf een keuze maken met welke aanbieder je de reis door Oekraïne wil maken.