Touringcar offerte Litouwen


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Litouwen

Direct alles bij de hand voor je vakantie naar Litouwen? Vind uit of je een wereldstekker nodig hebt en welke reisdocumenten je bij je moet hebben. Je reis naar Litouwen biedt veel bijzondere bezienswaardigheden. Bewonder het kasteel van Trakai, wandel door de hoofdstad Vilnius en spot elanden in de duinen van de Koerse Schoorwal. Boek een van de rondreizen, veelal met een oversteek naar Scandinavië. Als je van Litouwen houdt, kun je met de bus naar deze steden reizen. Door de vele kerken, meer dan tweehonderd, geeft de stad je een romantisch gevoel. Alles geregeld voor jouw vakantie naar Litouwen, moet je enkel de heen en terugreis nog organiseren? Kijk dan eens op Ikwileengoedkopebushuren.nl naar de mogelijkheden. Wanneer jullie reizen met een gezelschap is een eigen bus huren helemaal niet zo’n gek idee!

 

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Boek een jongerenreis en ga naar het Rockfestival

Wie wist dat de bevolking van Litouwen een grote fan was van rockmuziek? Begonnen als een klein concert als een muzikale onderscheiding, heeft het Galapagai Rock Music Festival zijn sporen verdiend in de muziekwereld in Litouwen. Het is een van de langverwachte muziekfestivals in Litouwen. Dit festival wordt niet alleen door de lokale bevolking maar ook door de buurlanden bijgewoond. Internationale rockbands en fans, met name uit Wit-Rusland, Letland en Polen, maken deel uit van deze ongelooflijke muziek. Dit jaar is het festival verplaatst naar een nieuwe locatie vanuit Zarasai en is zelfs inclusief muziek uit andere genres. Dit jaar gaat het muziekfestival een liefdadigheidsevenement sponsoren dat is georganiseerd voor achtergelaten dieren. Hou je van festivals, laat deze dan niet aan je neus voorbij gaan. Huur een touringcar, medibus, minibus of misschien wel een partybus en ga met al je vrienden naar het Galapagai Rock Music Festival!

Een ballonvaart in Litouwen

De ballonvaart is een must voor iedereen die Lithouwen bezoekt. Vilnius is ook een van die weinige hoofdsteden, waar ballonvaarten zijn toegestaan. Trakai, is een magische plek, waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad, werkroutine en proberen de gemoedsrust te vinden. Het landschap is natuurlijk, vol meren met het historische Trakai-kasteel in het midden. Je kunt ook een bus huren voor een vakantie in Litouwen en met deze bus een dagtrip maken van Vilnius naar Riga, The Hill of Crosses, Rundale Palace en Bauska Castle.

Natuurgebied Trakai

De belangrijkste toeristische bezienswaardigheid in Litouwen is Trakai en het omliggend natuurgebied, op ongeveer 30 km ten zuidwesten van de hoofdstad. Het plaatsje staat bekend om haar prachtige houten huizen. In het midden van het park prijkt het mooie Trakai kasteel op een eiland in het Galve meer. In het hele gebied liggen maar liefst 200 meren verspreid. Met bootjes kan je de waterrijke omgeving rond het kasteel en historische plaatsjes in de omgeving verkennen, al fietsend verken je de bossen rond het Trakai park. Besluiten jullie een touringcar te huren naar Litouwen, neem dan zeker de moeite en vraag jullie chauffeur of hij een stop wilt maken in Trakai.

Met je sportteam er op uit

Wil je erop uit met je basketbalteam? Ga naar Litouwen! Maar ook wielrennen, voetbal, handbal en ijshockey zijn veel sporten die beoefend worden in Litouwen. In Litouwen is basketbal de meest populaire en bekeken sport. Vilnius is de bakermat van het Europese basketbal. Litouwen heeft dan ook al veel basketbal sterren voortgebracht.

Als je op ikwileengoedkopebushuren.nl kijkt dan kun je vrijblijvend diverse bus offertes aanvragen. Er wordt voor je uitgezocht welke offerte het beste bij jou past. Hoe makkelijk kun je het krijgen? Boek een vakantie naar Litouwen en huur een bus, touringcar, of dubbeldekker bus via ikwileengoedkopebushuren.nl.