Touringcar offerte Letland


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Letland

Een compleet verzorgde privé busreis met al jouw vrienden, kennissen of je sportteam, waarbij het jullie aan niets ontbreekt. Dat is waar ikwileengoedkopebushuren.nl je bij kan helpen. Een prachtige busreis naar Letland tegen de beste prijs. Je wordt naar verschillende steden en streken in Letland gebracht en je kunt volop genieten van prachtige natuur, cultuur en bezienswaardigheden. Onderweg vertelt je zeer ervaren chauffeur van alles over Letland het land en gebied waar je doorheen reist. Of regel direct met jullie privébus ook een stedentrip naar één van de steden in Letland. Of je puur voor de cultuur komt, of ook ‘s nachts lekker wil feesten, in Riga beleef je het bijvoorbeeld allemaal. Bovendien is de architectuur van deze stad erg bijzonder en uiteenlopend. Kijk niet gek op wanneer je in een straat zowel een gebouw in jugendstil als een gotisch bouwwerk tegenkomt. Spaar je benen en maak gebruik van jullie eigen touringcar met chauffeur om jullie te vervoeren van de ene naar de andere plek. tijdens jullie vakantie in Letland. Laat jullie bijvoorbeeld ergens afzetten voor een boottocht over de oevers van de Westelijke Duina. Letland is een land waarvoor je even de moeite moet nemen om er ‘in te komen’, al helemaal als je alleen toeristische bolwerken als Parijs of Barcelona gewend bent. Vraag een vrijblijvende bus offerte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ontdek de Letse cultuur

Wie optimaal in contact wil komen met de cultuur van Letland kan het beste naar het platteland afreizen. Vooral tijdens een busreis vakantie naar Letland zou ik dit even doen. Kom in contact met de lokale bevolking en proef van de sfeer van het Letse boerenleven. Letlanders genieten van het leven en houden wel van een drankje. De favoriete likeur van het land is Balzam, een sterke kruidenlikeur die je tijdens je stedentrip in Letland geproefd moet hebben. De Letse keuken is vrij primitief en is beïnvloed door allerlei verschillende keukens zoals de Duitse, de Russische of de poolse. Na de nodige alcoholische versnaperingen en een goede maaltijd kan jullie privé buschauffeur jullie met de gehuurde touringcar altijd veilig weer bij jullie hotel afzetten.

Het nationale gerecht

Het klinkt misschien vreemd, maar grijze erwten en spek (pelēkie zirņi ar speķi) wordt aangeprezen als het ultieme Letse gerecht. Het is een soort van stoofpotje gemaakt van lokale variëteiten van droge erwten (een beetje zoals kikkererwten), gemixt met gefrituurde ui en blokjes spek van varkensbuik. Het gerecht ontstond lang geleden, tijdens lange, koude nachten. De locals zochten dan in hun voorraad naar gedroogd en geconserveerd eten om dan alles samen in de pot te gooien. Het resultaat? Een heerlijke, goed vullende maaltijd!

De luxe van een bus

Een van de voordelen van een busvakantie is dat het goedkoop is. Het kan wel zijn dat je allemaal aanbiedingen ziet van goedkope vliegtickets, maar uiteindelijk valt dit echt tegen. Vliegtickets worden steeds duurder, omdat ze rekening moeten houden met brandstoftoeslag, een toeslag voor bagage en luchthavenbelasting. Bovendien moet je ook nog eens vervoer zien te regelen om je in Letland zelf te verplaatsen. Deze kosten heb je niet als je met een bus gaat die je zelf privé huurt. De bus is milieuvriendelijk. Je bent direct op locatie. Je ondervindt ook veel luxe in de bus. En natuurlijk reis je met een zeer ervaren buschauffeur. Schroom niet en vrijblijvend de bus offerte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl!