Busreis offerte Kroatië


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Kroatië

In Kroatië vind je diverse prachtige natuurgebieden, mooie stranden en diverse leuke steden. Je kunt een ontspannen strandvakantie organiseren in dit land, maar ook een actieve wandelvakantie in de groene natuur. Wat voor vakantie je ook wilt organiseren, in Kroatië zit je goed. Het klimaat is aangenaam, de mensen zijn erg vriendelijk en het eten is niet alleen lekker, maar ook goedkoop. Wanneer je ook nog eens voor goedkoop vervoer zorgt bijvoorbeeld door een touringcar te huren bij Ikwileengoedkopebushuren.nl, kan je vakantie niet meer stuk!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Populaire vakantiebestemmingen in Kroatië

De meeste mensen die kiezen voor een ouderen reis naar Kroatië, gaan naar de regio’s Istrië of Dalmatië. Dit zijn de populairste vakantiebestemmingen in het land. Dit is niet voor niets, want beide regio’s zijn prachtig en zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.Ik geef je wat voorbeelden. Istrië is een zeer veelzijdige regio. Je vindt hier prachtige stranden, maar ook mooie natuurgebieden. De hoofdstad van de regio, Pazin, is ook zeker een leuke vakantiebestemming. Wil je een ontspannen strandvakantie organiseren in Kroatië? Dan zit je goed in Dalmatië. Deze regio ligt in het zuidwesten van het land en heeft een relatief smalle, maar wel prachtige kuststrook. Je kunt online bij ikwileengoedkopebushuren.nl een busofferte aanvragen. Je kunt dan met een eigen touringcar met privéchauffeur een prachtige rondreis door Kroatië maken om nooit te vergeten.

Busreizen, all inclusive vakanties en cruises

Door een bus te huren kies je zelf hoe je ouderen reis in Kroatië er precies uit moet zien. Zo kun je met de bus naar Istrië reizen voor een actieve wandel- of fietsvakantie met andere ouderen, maar kun je ook een all inclusive hotel in Dalmatië boeken. En vind je het leuk om niet alleen Kroatië te verkennen, maar wil je ook de landen in de regio bezoeken? Dan kun je een cruise boeken. Onderweg ontspan je heerlijk op de luxe cruiseboot en als de boot aanmeert, kun je iedere keer weer een ander gebied verkennen.

Je kunt ook een rondreis door Kroatië organiseren met een gehuurde touringcar. In dit geval reis je met een groep ouderen met de bus naar het prachtige land, om hier vervolgens met de bus diverse regio’s aan te doen. In iedere regio blijft je enkele dagen, om het gebied goed te verkennen. Een absolute aanrader als je meerdere regio’s in Kroatië wilt bezoeken. Ikwileengoedkopebushuren.nl heeft overigens ook rolstoeltouringcars. Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel.

Privé busVervoer

Om vanuit Nederland in Kroatië te komen voor een rondreis zijn er een paar verschillende opties. Het is mogelijk om met een gehuurde touringcar naar Kroatië te reizen of boek een complete busreis met eigen bus. (+- 1300 km). Misschien ben je bekend dat je een roadtrip door Kroatië kunt combineren met Slovenië. Net voorbij München kun je overnachten in het dorpje Bad Feilnbach bij Gästehaus Kirner. Een hele fijne bed and breakfast dat vlakbij de snelweg ligt. Deze route door Kroatië brengt je langs de mooiste en leukste plekken van het land. Het is een combinatie tussen cultuur, natuur en relaxen op het strand. Mocht je meer tijd hebben dan is het een aanrader om de route te verlengen met een bezoek aan Dubrovnik in het zuiden of Zagreb in het oosten van het land. Ook is Kroatië de perfecte combinatie met Slovenië.