Busreis offerte Ijsland


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Ijsland

Reykjavik in IJsland is lekker modern met een gezellig centrum waar je heerlijk kan eten, goed kan uitgaan en nog beter kan shoppen. Het centrum is niet heel groot maar toch is het huren van een bus wel handig. Reykjavik is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en er wonen zo’n 200.000 mensen. Ooit was Reykjavik een klein vissersdorpje en in 1900 woonde er nog maar 6.300 mensen. De stad ligt aan de zee en wordt omgeven door ruige natuur. In en rondom Reykjavik zijn veel leuke bezienswaardigheden te vinden en er zijn een boel dingen te doen. Wil je op vakantie naar IJsland met een groter gezelschap? Kijk dan wat het kost om een touringcar te huren via Ikwileengoedkopebushuren.nl
Excursies vanuit Reykjavik

Excursies vanuit Reykjavik

Het hele jaar door worden excursies aangeboden vanuit Reykjavik om walvissen te spotten. Je hebt kans om de bultrugwalvis, dwergvinvissen, blauwe vinvis en als je héél veel geluk hebt zelfs orka’s te spotten. Vaak zie je ook witsnuitdolfijnen en heb je kans om puffin’s te spotten. Het blijft altijd een kwestie van geluk maar als je gek bent op wildlife dan moet je hier zeker een gokje nemen. Is je hotel wat verder van Reykjavik af? Zorg dan dat jullie niet alleen een touringcar huren om in IJsland te komen, maar laat de chauffeur blijven en jullie overal heenrijden waar jullie maar heen willen. Je kunt dan bijvoorbeeld een dagtocht maken en dan doorreizen naar De Blue Lagoon want die mag zeker niet ontbreken in je lijstje. Dit is de bekendste hotspring van heel IJsland en je hebt er vast al wel eens een foto van voorbij zien komen op Instagram of Facebook. De Blue Lagoon ligt op een kwartiertje rijden van het internationale vliegveld van Reykjavik en op 3 kwartier rijden vanaf Reykjavik. Het huren van een bus is hier een hele goede optie. En het is zeker iets dat je niet mag overslaan wanneer je in IJsland bent.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met een bus naar het Noorderlicht

Met een gezelschap een busje huren, een touringcar met chauffeur of misschien wel een dubbeldekker is een goed idee. De chauffeur rijdt jullie naar verschillende plaatsen om het Noorderlicht te zien. De prachtige aurora borealis verlicht tijdens de herfst- en wintermaanden regelmatig het hemelgewelf. De chauffeur van de bus weet de juiste plaatsen om te stoppen. Tijdens het wachten krijg je van de chauffeur meestal nog lekkere warme chocomelk en koeken want het kan verschrikkelijk koud zijn. Of maak een stedentrip naar Reykjavik en boek de Golden Circle. De Golden Circle is een 300 km lange route met Reykjavik als het start- en eindpunt. Je komt op deze route veel diverse dingen tegen en ziet zo in slechts één dag de diversiteit van IJsland. De Golden Circle loopt langs Geysir, Thingvellir en Gullfoss maar ik raad je aan om ook langs Kerið en Reykjadalur te gaan. Maak je een rondreis door IJsland dan is de Golden Circle vaak het eerste wat je zal zien.