Busreis offerte Ierland


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Ierland

Tijdens een busreis naar Ierland ontdek je het unieke landschap van Ierland, eenvoudig vanuit de bus. Je maakt met een groep een rondreis door de prachtige natuur. Van ruwe kliffen tot hoge bergen en van groene velden tot ijskoude meertjes. Tijdens een busreis Ierland kom je het allemaal tegen. Je kunt vanuit Nederland een busreis boeken en de overtocht met een ferry regelen en vervolgens overnachten in prettige hotels. Zo begint je reis naar Ierland al heel ontspannen. Geen stress voor parkeren ed. Wil je informatie voor een busreis met eigen touringcar? Vraag vrijblijvend een busofferte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Met een bus naar de Game of Thrones Filmlocaties

In Ierland aangekomen wil je zeker ook de filmlocaties zien van Harry Potter, Star Wars en zeker de Games of Thrones.  De bossen, bergen en heidevelden in Noord-Ierland werden getransformeerd in fraaie decors voor de gedenkwaardigste momenten van Game of Thrones. Hier gingen Sansa en Littlefinger op reis naar het adelaarsnest, voeren Jorah en Tyrion samen op de Summer Sea en kwamen Jaime en Bronn aan wal in Dorne. En zeg nou zelf. Wie heeft die serie nou niet gezien? Wanneer je een bus gaat huren kun je deze laten stoppen bij een van deze prachtige filmlocaties. Het prachtige landschap en de ruige kusten van Ierland zijn in Hollywood niet onopgemerkt gebleven. Dus daarom zijn in de loop der jaren deze films en series opgenomen in de ongerepte Ierse natuur. En weet je wat het mooie is? Ierland is vanuit Nederland helemaal niet zo ver weg.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Een stedentrip naar Dublin met gehuurde bus

Een stedentrip Dublin is perfect voor een weekend of langer. Al wandelend ontdek je vrolijk gekleurde gebouwen, originele winkeltjes en relaxte cafés waar Guinness en whiskey rijkelijk vloeien. Van struinen door Temple Bar district tot je vergapen aan de pracht van de Trinity College Library. De Trinity College library is een must om te bezoeken. Deze indrukwekkende bibliotheek heeft wanden na wanden vol oude boeken (65 meter lang en zo’n 200.000 boeken om precies te zijn). Harry Potter fans wanen zich bijna in de ‘verboden sectie’ van de bibliotheek van Zweinstein. Maar denk je dat wandelen wordt mij te veel voor mijn benen kun je gerust een bus huren en je naar de mooiste plekjes in Dublin laten rijden. Of naar de diverse gezellige kustplaatsjes. Zo liggen Skerries, Howth, Dalkey en Malahide allemaal op minder dan een uur reizen van de hoofdstad. Ze vormen een mooi contrast met de hoofdstad en bieden je de kans om naast Dublin ook iets van het groene eiland te zien.

Laat je afzetten met een bus bij een typisch Iers restaurant

Nog even iets over het typisch Iers eten. Irish Stew is een heerlijke stoofpot van schapenvlees, lamsvlees of rundvlees vol met aardappels, wortels en uien. Afgemaakt met een beetje peterselie. Mjammie en dan een glas Guinness erbij. Bovendien hoeft niemand de bob te zijn want jullie privé chauffeur brengt jullie veilig terug naar het hotel. Wil je nu meer info over een busreis, touringcar huren of kleinere bus huren? Kijk op ikwileengoedkopebushuren.nl en vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan in één keer!