Touringcar offerte Griekenland


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Griekenland

Is vliegen niks voor jullie, maar willen jullie wel graag goedkoop op vakantie zonder hier zelf naar toe te rijden? Kijk dan eens naar eigen busvervoer. Via ikwileengoedkopebushuren.nl kun je in één keer verschillende busoffertes opvragen, ook naar bijvoorbeeld Griekenland. Er zijn verschillende bussen beschikbaar vanaf 10 personen. De service van de busmaatschappijen die hierbij zijn aangesloten is uitstekend. De bussen vanikwileengoedkopebushuren.nl zijn van een goede kwaliteit. De chauffeurs zijn punctueel, ervaren,flexibel, servicegericht, en het allerbelangrijkste ze rijden rustig en veilig. Zij beseffen dat ze een touringcar besturen en niet een Formule 1 wagen, zoals sommige chauffeurs in Griekenland lijken te denken. Je vindt de geschikte bus voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid, van een luxe en nieuwe bussen en voor grote en kleine gezelschappen. Je vindt er ook een comfortabele Touringcar. Er geldt geen minimum huurperiode. Je kunt een bus huren voor een uur, bijvoorbeeld voor de transfer van de luchthaven naar het hotel, tot net zoveel dagen als je wilt. Het huren van een touringcar is voordeliger dan je zult denken. Aarzel daarom niet om vrijblijvend een busofferte aan te vragen bij ikwileengoedkoopebushuren.nl.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Athene, erg leuk voor een stedentrip

Besluiten jullie over te gaan tot het huren van een touringcar? Bekijk dan of jullie de bus puur gebruiken voor de heen en terugreis of dat jullie de buschauffeur en touringcar de hele vakantie beschikbaar houden. In “Athina” (zo noemen de Grieken Athene) kun je je goed verplaatsen met een bus. leuk om eens een dagtripje naar te maken wanneer je toch in Griekenland bent.  Je kunt dan langs alle bekende en minder bekende plekjes van de stad rijden en uitstappen om het centrum zelf te bezoeken. De chauffeur wacht gewoon tot jullie weer terugkomen op de afgesproken plek. Een stedentrip naar Athene is een ware belevenis. De stad werd al sinds het derde millennium voor Christus bewoond en tijdens de vijfde eeuw voor Christus was het klassieke Athene het centrum van de democratie, kunst, filosofie en wetenschap. Het is een algemeen feit dat Athene aan de wieg stond van de westerse beschaving. Een bezoek aan de Akropolis, het Akropolis museum en het Nationaal archeologisch museum laten mede zien waarom.

Eilandhoppen in Griekenland

Met eilandhoppen combineer je meerdere eilanden tijdens één reis. … Vaak kun je dan zelf de Griekse eilanden uitkiezen en combineren om zo je ideale en unieke reis te kunnen ‘hoppen’. Een reis op maat en dat scheelt je een hoop uitzoekwerk en geregel. Laat je met een privé touringcar naar de plaats van bestemming brengen waarna jullie de reis vervolgen door op een boot of in een vliegtuig te stappen. Ga voor je rust naar Zakynthos, pak een feestje mee op Kreta en geniet van de meest romantische zonsondergang op Santorini. In het noordwesten van Egeïsche Zee vind je de Noordelijke Sporaden, hiertoe behoren de eilanden Skiathos, Skopelos, Alonissos en veel kleinere eilandjes. Dit zijn allemaal wat minder bekende eilandjes, maar zeker plekken waar je gemakkelijk verliefd op wordt. Je vindt er van die schilderachtige baaitjes, fijne restaurantjes en over het algemeen ook een heerlijk klimaat.

Met de kinderen op vakantie naar Griekenland

Op zoek naar een bestemming voor jouw familie vakantie op Kos? Lambi, wat eigenlijk een buitenwijk is van Kos-Stad, biedt kindvriendelijke stranden. Deze lopen langzaam in de zee af. Ondanks dat je nog steeds een oogje in het zeil moet houden, zit het wel een stuk rustiger en kun je ook zelf genieten van de zon of een goed boek. Of verblijf in Tigaki, een kleine badplaats met een lang en breed strand. Laat je veilig afzetten met de bus bij het strand. Trouwens het huren van een bus neemt veel stress bij je weg. Je hoeft over niet één reis meer na te denken, je eigen vervoer staat altijd klaar, je hoeft enkel de buschauffeur te bellen. Vraag nu busoffertes aan via ikwileengoedkopebushuren.nl en verbaas je over de prijs.