Touringcar offerte Estland


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Estland

Estland is een vakantieland pur sang. De meeste noordelijke Baltische staat loopt voorop in de digitale vooruitgang en behoudt tegelijkertijd zijn bijzondere identiteit. Dit zie en voel je als je door Estland reist. In de oude binnenstad van Tallinn loop je door een perfect geconserveerde middeleeuwse Hanzestad. Zet je een stap buiten de stadsmuren van de oude stad, dan bruist het van de nieuwe energie zichtbaar in cafés, galeries, boetieks en restaurants. Net buiten Tallinn ervaar je de rust en de natuur in al zijn verscheidenheid. Vijftig procent van het land bestaat uit bos, moeras, meren en rivieren. Estland heeft bovendien een enorm lange kustlijn en 1500, grotendeels onbewoonde, eilanden. In de korte zomer verandert de natuur in een wild paradijs. Trek er op uit om te wandelen, fietsen, kanoën of zwemmen. Wie weet kom je tijdens je vakantie in Estland een beer, lynx of wolf tegen. Het is hoe dan ook de moeite waard om een vakantiereis te boeken naar Estland. Overweeg je dit? Overweeg dan ook om met jouw zelf geselecteerde gezelschap samen één bus te huren. Een goedkope touringcar huren die jullie naar Estland rijdt en daar ook eventueel jullie uitstapjes regelt, doe je via Ikwileengoedkopebushuren.nl.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Stedentrip met privé touringcar of bus

De hoofdstad van Estland is Tallinn. Estland is een onderschat juweeltje in het noorden van Europa. Dit is de perfecte bestemming voor een stedentrip. Het oude centrum heeft veel mooie oude gebouwen, stadsmuren en torens, diverse musea en daarnaast veel gezellige restaurantjes en uitgaansmogelijkheden. Niet alleen het centrum van de stad zit vol bezienswaardigheden, ook de buitenwijken van Tallinn hebben veel te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het strand, een museum met moderne kunst, het paleis van tsaar Peter of juist een oude communistische gevangenis. Met al deze attracties kun je zelfs prima een week in Tallinn blijven, bovendien zijn er diverse dagtrips mogelijk vanuit de hoofdstad. Gemak dient de mens dus laat jullie privé chauffeur met touringcar jullie af zetten waar jullie willen. De chauffeur wacht op de afgesproken plek tot jullie weer klaar zijn om terug te keren naar het hotel.

Lahemaa Nationaal Park

Op slechts een uurtje rijden met de privé gehuurde touringcar, ten oosten van Tallinn ligt het Lahemaa Nationaal Park, dat een favoriete plek is om even te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Dit is het grootste en oudste nationale park van Estland. Hier vind je een gevarieerd landschap van steenachtige en zanderige zeekusten, moerassen, dennenbossen, kliffen, rivieren en grillige rotsen die zijn overgebleven uit de laatste ijstijd. Een trekpleister in het park is Viru Bog, een 6 kilometer lang houten wandelpad door het moeras, met een uitkijktoren in het midden. Ten zuiden van het park ligt een groot bebost gebied waar talloze wilde dieren leven, waaronder elanden, bruine beren, wilde zwijnen, lynxen en vossen en ook het eerste beschermde natuurgebied van de toenmalige Sovjet-Unie.

Kinderen mee in een dubbeldekker bus naar Tartu Toy museum

Heb je kinderen mee op busreis? Dan kun je naar het Speelgoedmuseum van Tartu. Kinderen kijken hier de ogen uit en trouwens niet alleen de kinderen. Het museum is in een oud houten huis dat speciaal hiervoor gerenoveerd is. Er is een speciaal kindertheater aan toegevoegd. Kinderen die daar in verschillende kamers heerlijk kunnen spelen. Je vindt er een grote collectie speelgoed van circa de laatste 100 jaar, tot nu aan toe. Echt mooi uitgestald. Dit museum mag je niet missen. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl kun je vrijblijvend diverse offertes aanvragen. Geef al je wensen op dus niet alleen de heen en terugreis naar Estland maar eventueel ook de uitstapjes die jullie tijdens jullie reis willen maken. Enkel de touringcar bedrijven die aan jullie wensen kunnen voldoen sturen een offerte toe. Vervolgens kies jij vrijblijvend de meest goedkope of leukste uit.