Touringcar offerte Bulgarije


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Bulgarije

Bulgarije met zijn zonovergoten klimaat is voor velen van ons een perfect vakantieland. Vakantie & zon gaan voor de meeste van hen hand in hand. De zomers in Nederland kwakkelen vaak voort en dat terwijl je net een mooi kleurtje wil scoren. Dat lukt zeker wél in Bulgarije. Je kunt in Bulgarije in de zomermaanden rekenen op ca. 9 uur zon en temperaturen die oplopen tot 30 °C. Al is het dit een dagje niet, de gevoelstemperatuur ligt er vaak hoger dan de feitelijke temperatuur. En dat betekent alle tijd om op één van de vele zandstranden te sunsnacken. Je kunt heel eenvoudig een busreis naar Bulgarije boeken, je kunt ook eens kijken, wanneer je met een groter gezelschap reist naar Bulgarije, wat het kost om een eigen bus met chauffeur te huren. Dit doe je bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Een Jongerenvakantie in Sunny Beach, dat is pas feesten!

Een jongerenvakantie is in principe gewoon een vakantie, maar dan net even wat anders. Oftewel, PARTY HARD.  Sunny Beach is hiervoor de place to be. Met een lange boulevard een bruisend centrum dé bestemming voor elke dag zon, strand en feest. Van kermisattracties tot hippe strandclubs. Zo kun je tijdens jongerenvakanties in Sunny Beach in de Zwarte Zee jetskiën bijvoorbeeld of neem je plaats op de bekende en beruchte banaan. Er zijn casino’s en kermisattracties en het aantal strandclubs is al lang niet meer op de vingers van twee handen te tellen, je verveelt je er nooit en dat is een belangrijk criterium als het om jongerenvakanties gaat. Sunny Beach is een acht kilometer lange kuststrook aan de Zwarte Zee, met goudgele zandstranden welke van alle gemakken zijn voorzien. Gezellige strandtenten,hotte beach boys & girls, lekkere cocktails, je roes uitslapen op een loungebed of keihard over de zee vliegen op de banaan. Willen jullie met al jullie vrienden op jongerenvakantie naar Bulgarije? Kies er dan voor om gezamenlijk een touringcar te huren. Dit is goedkoper dan eigen vervoer en gezelliger en handiger dan vliegen! Gewoon thuis instappen en bij het hotel afgezet worden.

Groeps vervoer naar de Bulgaarse keuken

Niet alleen vakantie & zon gaan hand in hand, als je het mij vraagt geldt dat ook voor vakantie & eten. Tijdens een vakantie in Bulgarije kun je kennismaken met de lokale keuken. En die is heerlijk! Je kunt een bus huren en je van het hotel naar een van de lekkerste restaurants laten rijden. De Bulgaarse keuken is, net als de Griekse keuken, onderhevig geweest aan de invloed van de Turken. Op de menukaarten staat veel gegrilde vis, verse groenten (vooral tomaat, komkommer en paprika). En een maaltijd zonder verse sla en een glas rakia (de Bulgaarse variant van raki) is eigenlijk uit den boze voor de Bulgaren. Ook fetakaas vind je terug in veel van de maaltijden. Deze is overigens nog zachter en romiger dan de Griekse variant. Bovendien kun je in overvloed genieten van alcoholische versnaperingen want de buschauffeur brengt jullie in eigen touringcar toch weer veilig terug naar het hotel.

Met een touringcar naar het Rozenfestival

Wanneer de rozen volop in bloei staan, viert men in Bulgarije het Rozenfestival. Een feestelijke gebeurtenis waar de inwoners van alle dorpjes en stadjes uit de hele regio bij betrokken zijn. Je ziet hoe er op ambachtelijke wijze rozenolie wordt gemaakt. Je kunt verder rondreizen in Bulgarije met een dubbeldekker bus als je met een grote groep bent. Een dagtocht door Bulgarije is de perfecte manier om uitgebreid te genieten van het verrassende en gastvrije Bulgarije. Kijk eens op ikwileengoedkopebushuren.nl. Vraag vrijblijvend de offerte van de dubbeldekker bus, het huren van een bus of busreis aan. Deze worden naar diverse aanbieders gestuurd. De scherpste prijs krijg jij terug in je mailbox te zien.