Touringcar offerte Albanië


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Busreizen Albanië

Tijdens een rondreis Albanië, en onder andere Macedonië, ontdek je de veelzijdigheid van deze nog onontdekte vakantielanden. Het groene bergachtige binnenland, de roerige geschiedenis, de vriendelijke bevolking en de prachtige stranden komen allemaal aan bod tijdens een rondreis door Albanië. Dit kleine zonnige land aan de Adriatische zee heeft jaren lang geleden onder armoede en een communistische dictatuur. Albanië is een land met een fascinerende geschiedenis, een ongerepte natuur en een prachtige kustlijn. Het is natuurlijk heel belangrijk dat je reis comfortabel is. Gaan jullie met meerdere mensen op vakantie naar Albanië? Kijk dan eens of een touringcar huren niets voor jullie is. Laat je vervoeren door een ervaren en vriendelijke chauffeur. Je komt zo helemaal ontspannen aan op iedere bestemming en tussenstop. De chauffeurs kennen bovendien alle mooie plekken van de bestemming.

 

 

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Skadarmeer, cruise van een halve dag over de rivier de Crnojević

Wanneer je gebruik maakt van een touringcar met chauffeur die geheel tot jullie beschikking staat, kun je gaan en staan waar jullie willen. Laat je bijvoorbeeld afzetten bij de boot. Vaar door de waterlelie tapijten rond de drie eilanden. Bekijk de beroemde adembenemende fjord Pavlova Strana. Observeer een divers aantal vogels. Zwem in zoet water van het Skadarmeer, met rondom fantastische bezienswaardigheden of bezoek het kleine vissersdorpje, River of Crnojević. In plaats van een cruise kun je een prachtige dagtocht maken naar Apollonia en Durres. Een dagtocht Apollonia met een archeoloog op locatie. Met z’n allen een bus huren is natuurlijk veel gezelliger reizen. Daarna samen lunchen in de buurt van Apollonia, in een lokaal restaurant op het platteland. Volg een rondleiding door Durrës, inclusief de ruïnes en straatkunst. Wil je de dag moe maar voldaan afsluiten? Laat dan de touringcar voorrijden die jullie vervolgens veilig terugbrengt naar het hotel.

Stoer een roadtrip in Albanië.

Ga je een jongerenreis maken en je weet nog niet waarheen? Denk dan eens na over Albanië en ga een machtig mooie roadtrip maken. Aangezien Albanië grenst aan de Adriatische Zee vind je hier volop strand, zon en zee. Albanië biedt heel veel voor jongeren. Je kan er raften op bruisende rivieren, baden in geothermische bronnen, parasailen en tracks volgen door Nationale Parken. Daarnaast vind je er beren, hyena’s, albatrossen en flamenco’s waardoor het ook voor dierenliefhebbers die ultieme bestemming is. Yes, ga kennis maken met dit ten onrechte vergeten land. Er zijn verschillende road trip routes. Gaan jullie met een groot gezelschap? Overweeg dan een touringcar of dubbeldekker te huren zodat jullie gezellig samen en toch goedkoop reizen.

Busreizen Albanië

Albanië, wellicht niet direct een vakantiebestemming waar je direct aan denkt, maar zeker de moeite waard. Tijdens een rondreis met de bus door de Balkan kun je dit pareltje ontdekken. Bewonder het Scutari meer, de stad Shkodër waar je het imposante Rozafa kasteel kunt bezichtigen. Het toeristische stadje Kruja en de hoofdstad Tirana zijn een bezoek meer dan waard. Met een eigen touringcar kun je stoppen waar je wilt, uitstappen en net zo lang blijven zoals je wilt. De chauffeur wacht gewoon op een afgesproken plek tot jullie weer terug zijn.

Gezellig en ontspannen met de bus reizen

Busreizen zijn een sociale aangelegenheid, bovendien hoeft niemand de BOB te zijn en blijft het gehele gezelschap bij elkaar. Wie met eigen vervoer reist, zal daarnaast veelal op de weg zijn gefocust, druk zijn met de route en uiteindelijk doodvermoeid op de plek van bestemming aankomen. Reizen per bus betekent heerlijk ontspannen. Je kunt de omgeving tijdens de reis goed in je opnemen en genieten van alle entertainment die doorgaans wordt aangeboden door de busmaatschappij. En bijkomstig voordeel is dat je geen zorgen hoeft te hebben over het vinden van een geschikte en betaalbare parkeerplaats. Nieuwsgierig? Kijk op ikwileengoedkopebushuren.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk welke het beste bij jou past.