Touringcar huren Rockin’ Park Nijmegen


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Rockin’ Park Nijmegen

Bus huren Rockin’ Park Nijmegen

In 2005 werd het eendaagse popfestival voor het eerst in het Goffertpark in Nijmegen gehouden. Dit werd toe georganiseerd omdat de stad Nijmegen het 2000 jarige bestaan vierde. Er kwamen dat jaar ongeveer 35.000 bezoekers naar het Goffertpark. In 2008 werd in het Goffertpark in Nijmegen de tweede editie van Rockin’ Park gegeven. Deze editie werd live uitgezonden op de radio. In 2012 vond het festival het Goffertpark in Nijmegen de vierde en tevens laatst Rockin’ Park plaats. De organisatie wilde in plaats van een eendaagse editie een meerdaags festival organiseren. Dat werd; Down The Rabbit Hole, een driedaags festival, dat voor het eerst werd gehouden in De Groene Heuvels bij Ewijk (Gemeente Beuningen). In 2014 waren er ongeveer 10.000 bezoekers per dag. In 2019 was het festival al meer dan een maand voor aanvang uitverkocht. Er kwamen toe 35.000 bezoekers waarvan de meeste op de camping overnachtten.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met de bus naar Down The Rabbit Hole

Ga jij met vrienden naar Down The Rabbit Hole en ben je nog op zoek naar gepast vervoer? Dan is het huren van een bus of busje misschien een goede optie. Je kunt, ook al ben je met veel personen, alle bagage die mee moet gemakkelijk meenemen. En of je nu met 10 of met 40 vrienden gaat, iedereen kan mee. Niemand hoeft te rijden waardoor het feest al begint bij vertrek. Ook bij terugkomst hoeft niemand te rijden waardoor de terugreis nog een beetje bijgeslapen kan worden door diegene die daar behoefte aan hebben! Wil je meer weten over het huren van een minibus, een midibus of een touringcar? Kijk dan eens op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Je zult zien dat het huren van een bus, zelfs van een bus met chauffeur, goedkoper is als je denkt.

Naar Down The Rabbit Hole met vrienden

Het festival Down The Rabbit Hole trekt ook dit jaar vele bezoekers. Veel bezoekers komen met de trein en bus. Anderen komen met eigen vervoer. Hierdoor ontstaan er natuurlijk vervoersproblemen zoals file en parkeerproblemen. Wanneer je met een groep naar Down The Rabbit Hole gaat kun je elkaar met gemak kwijtraken. Parkeren kost ook geld. Wanneer je met meerdere vrienden gaat kun je ook overwegen om met een minibus, een midibus of misschien zelfs wel een luxe touringcar naar het festival te gaan. Wanneer je een bus met chauffeur huurt wordt je naar het festival gebracht én ook weer opgehaald. Kijk ook eens wat het kost als je een echte party bus huurt! Wanneer je met een touringcar of partybus in de file staat merk je er niets van want je luistert onderweg naar jullie favoriete muziek. Dit kan ook met een hapje of een drankje.

Meer informatie over het huren van een bus

Wil je meer weten over het huren van een bus? Wil je weten wat de mogelijkheden voor onderweg? Kijk dan eens op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Op deze website kun je precies aangeven wat jouw (jullie) wensen zijn en je ontvangt één of meerdere geheel vrijblijvende bus offertes.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp:

  • Concertvervoer
  • Partybus huren Gelderland
  • Touringcar huren Gelderland
  • Bus huren bedrijfsuitje Gelderland