Bus huren Carnaval Maastricht?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus offerte Carnaval Maastricht

Bus offerte Carnaval Maastricht

In Maastricht vieren ze carnaval uitbundig! In Mestreech, zoals de stad in deze periode genoemd wordt is carnaval een ware leefwijze. De Stadsprins wordt ongeveer een maand voor het carnavalsweekend uitgeroepen tijdens een ceremonie op Markt in Maastricht. Willen jullie carnaval gaan vieren in Maastricht of op een andere plek in Limburg? Reserveer dan een goedkope bus zodat jullie veilig heen en terug gebracht worden.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met hoeveel personen gaan jullie Carnaval vieren in Maastricht?

Nadat Prins Carnaval is gekozen kan het carnavalsfeest beginnen in Maastricht! Op zaterdag wordt de Prins onthaalt op het station Maastricht Centraal. De optocht met alle muziekverenigingen en carnavalsverenigingen die Maastricht rijk is start. Daarna wordt de macht van de burgermeester overgedragen aan Prins Carnaval. Lopen jullie mee in deze optocht en moet de hele vereniging vervoerd worden naar de plek waar de optocht start? Vul dan een offerteaanvraagformulier in op ikwileengoedkopebushuren.nl en regel bus vervoer voor de hele club. Wij hebben verschillende soorten bussen voor jullie klaar staan. Ongeacht het aantal personen die vervoerd moeten worden hebben wij altijd de juiste bus voor jullie klaar staan. Zijn jullie met een kleine groep carnavalsvierders, dan is wellicht de minibus of midibus goed voor jullie. Zijn het ruim 40 feestvierders die vervoert moeten worden? Kies dan voor de touringcar of misschien liever de partybus! Zelfs groepen van 80 personen verplaatsen wij eenvoudig naar Maastricht centrum met onze dubbeldekker.

De grote carnavalsoptocht op zondag in Maastricht

Tijdens de grote optocht die vertrekt vanuit het stadsdeel Wijck richting het centrum van Maastricht doen niet alleen verenigingen mee, maar ook families en individuen. Een carnavalsfeest voor iedereen dus! Ook op maandag is iedereen welkom in de optocht. Mocht je dus vervoer nodig hebben om gezamenlijk te kunnen arriveren bij één van de optochten in Maastricht, neem dan contact op met ikwileengoedkopebushuren.nl Natuurlijk verzorgen wij ook voor de terugweg het vervoer, zodat iedereen na het drinken van de nodige alcoholische versnaperingen, eventueel nog “na hossend” in onze partybus veilig thuis komt.

Aswoensdag en het hiering biete in Maastricht

De diehards onder de carnavalsvierders, waar er in Maastricht een heleboel van zijn, sluiten de carnavalsfeestweek af op Aswoensdag. Met een glas bier in combinatie met een haring of een roggebrood met huidvleis dat te verkrijgen is in de cafés eindigt de carnavalsweek. Zorg dat iedereen moe maar voldaan en zeker veilig thuiskomt en huur een touringcar of kleine bus.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: