Touringcar huren Beatstad Festival den Haag


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Beatstad Festival den Haag

Bus huren Beatstad Festival den Haag

Al sinds 2005 is Beatstad een Openlucht festival op het Haagse Malieveld. In de jaren 2005 en 2006 konden alleen inwoners van Den Haag toegangskaarten kopen. Vanaf 2007 is iedereen welkom en is Beatstad een nationaal festival. Er hebben inmiddels vele bekende zangers en groepen zoals Kane, Golden Earring, Di-rect, Miss Montreal, Van Velzen en Alain Clark opgetreden. Helaas is in 2019 het Haags Beat festival zoals het nu genoemd wordt, wegens te weinig subsidiegelden, niet doorgegaan.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ga jij ook naar het Haags Beat festival?

Ben jij van plan om naar het Haags Beat Festival te gaan en is het de bedoeling om daar met vrienden naar toe te gaan? Ga dan eens niet met het openbaar vervoer maar huur een bus!

Het huren van een bus is goedkoper dan je denkt. Wanneer je met meerdere personen met openbaar vervoer moet reizen kost dat ook het nodige. Vraag daarom eens op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl een bus offerte aan. Je krijgt dan alleen van die bus verhuur maatschappijen een offerte die kunnen voldoen aan jou of jullie wensen. Vergelijk deze offertes en neem contact op met die verhuur maatschappij die jou of jullie het meest aanstaat. De afspraken voor jullie trip naar het Haags Beat festival maak jij zelf met deze verhuur maatschappij.

Met de bus naar het Haags Beat festival

Wanneer je met meerdere mensen naar het Haags Beat festival reist kun je dat goed doen met een gehuurde bus. Ga je met een klein groepje dan huur je bijvoorbeeld een minibus of een midibus. Een minibus is te huur voor 9 tot 16 personen en wordt in de meeste gevallen verhuurt inclusief chauffeur. Een midibus kunnen tot 29 personen plaats nemen. Meestal is een midibus inclusief chauffeur te huur omdat je voor het vervoer van meer dan 8 personen een speciaal rijbewijs moet hebben. Ben je met een hele klas dan kun je een touringcar huren en wanneer er nog meer personen meegaan dan is een dubbeldekker ideaal. Vraag vrijblijvend een offerte aan op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Je zult zien dat het huren van een bus met chauffeur goedkoper is dan je in eerste instantie denkt.

Maak een feestje van jouw Haags Beat festival reis

Als je naar een festival gaat dan is dat vaak niet bij jou om de hoek. Je zult vervoer moeten hebben om op dat festival te komen. Dat geldt ook voor het Haags Beat Festival. Als je met openbaar vervoer gaat ben je toch aardig wat geld kwijt terwijl de bus of trein ook vaak overvol zit. Je bent met openbaar vervoer ook gebonden aan bepaalde reistijden. Als je zelf niet dichtbij een station of bushalte woont wordt het helemaal lastig. Dan kun je natuurlijk met meerdere auto’s naar het festival gaan. Maar dat is niet zo leuk als samen reizen en daarnaast vaak ook duur. De oplossing is samen met een gehuurde bus, touringcar of zelfs partybus gaan. Via de website ikwileengoedkopebushuren.nl vraag je eenvoudig meerdere bus offertes aan. Je kunt meerdere wensen kenbaar maken. Vergelijk de aangeboden offertes en als je een goede aanbieder hebt, maak je zelf alle afspraken met de bus aanbieder.