Alles over wagenparkoplossingen voor personenvervoer

Alles over wagenparkoplossingen voor personenvervoer

Gepubliceerd op: 2023-08-17

Je kunt je wagenpark compleet in de hand houden en uitstekende diensten bieden voor personenvervoer met behulp van telematica. Dit kun je bijvoorbeeld doen met software van Mooveconnectedmobility.com. Dit is alles wat je moet weten over wagenparkoplossingen voor personenvervoer.

Het verlagen van CO2-uitstoot en brandstofverbruik

Je regelt actief het verbruik van brandstof en je verbetert de eco prestaties om het verbruik van brandstof, het klimaat en de gezondheid schadelijke uitlaatemissies te verlagen. Je kunt vervolgens op een nauwkeurige manier de voortgang met betrekking tot de verplichtingen van duurzaamheid meten. Je krijgt inzicht wat je nodig hebt om het wagenpark elektrisch te maken en de CO2-uitstoot verder te verlagen. Zodoende kun je de luchtkwaliteit van de omgeving verbeteren.

Het verbeteren van de productiviteit

Met software voor het onderhoud van een wagenpark biedt je het onderhoudsteam real time toegang tot kritieke motorgegevens en diagnostische storingen van de wagens. Je kunt hierdoor de werkplaats prioriteiten geven om kleine problemen en reparaties op te lossen, voordat het duurder en groter wordt. Ook helpt de software om stilstand van wagens te verminderen en onnodige en dure storingen te voorkomen. 

Maak je bestuurders gelukkiger en veiliger

Je kunt je bestuurders met software real-time feedback geven over gestrest of agressief rijgedrag en de veiligheid van de gemeenschap en hunzelf te vergroten. Je kunt de onderhoudskosten door minder slijtage van bestuurders en energie- en brandstofverbruik verlagen door de ontspannen en rustige rijstijl van je chauffeurs. 

Optimale dienst bieden voor personenvervoer

Als je als bedrijf personen vervoert, dan is het onderhoud, optimalisatie en veiligheid van je wagenpark ontzettend belangrijk. Wagenparkbeheer-oplossingen bieden je real-time inzichten om je wagen in goede conditie te houden en je onderneming soepel te laten verlopen. Het resultaat is een prettige ervaring van passagiers met een betrouwbare en tijdige bedrijfsvoering. De kans dat je klanten terugkeren is daardoor veel groter. 

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?